Gevelrenovatie Den Haag

Gevelrenovatie Den Haag

Gevelrenovatie Den Haag

Welkom bij dé expert in gevelrenovatie in Den Haag. VTSM is gespecialiseerd in het herstellen en vernieuwen van gevels voor zowel historische als moderne panden. Met jarenlange ervaring in gevelrenovatie, bieden wij maatwerkoplossingen die uw pand niet alleen esthetisch verbeteren maar ook de duurzaamheid ervan vergroten.

Waarom is Gevelrenovatie Belangrijk?

De gevel van uw pand is meer dan alleen een visueel aspect; het is de beschermende laag die de structurele integriteit behoudt. In een stad als Den Haag, waar zowel historische schoonheid als moderne architectuur hand in hand gaan, is de staat van uw gevel van cruciaal belang. Weersinvloeden, vervuiling en veroudering kunnen gevels aantasten. Dit kan leiden tot problemen zoals vochtinfiltratie, warmteverlies en een verminderde esthetische waarde van het pand. Een tijdige en professionele gevelrenovatie kan deze problemen niet alleen oplossen maar ook voorkomen.

Onze Aanpak in Gevelrenovatie

 

Inspectie en Advies

Elk project begint met een grondige inspectie van de gevel. Onze experts beoordelen de staat van de gevel, identificeren problematische gebieden en adviseren over de noodzakelijke herstelwerkzaamheden. Deze eerste stap is cruciaal voor het opstellen van een plan dat op maat is gemaakt voor uw specifieke situatie.

Reiniging

Een schone gevel is niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook belangrijk voor het behoud van het materiaal. Wij gebruiken verschillende methoden zoals stoomreiniging, chemische reiniging of zandstralen, afhankelijk van het materiaal en de conditie van uw gevel.

Voegwerk

Voegwerk is vaak een van de eerste aspecten die herstel nodig hebben. Beschadigd of verouderd voegwerk kan leiden tot vochtproblemen en verdere aantasting van de gevel. Wij verwijderen oud voegwerk zorgvuldig en vervangen het met nieuw, hoogwaardig voegwerk dat past bij de stijl van uw pand.

Scheurreparatie

Scheuren in de gevel kunnen wijzen op structurele problemen. Onze specialisten zorgen voor een nauwkeurige reparatie die niet alleen de scheuren aanpakt, maar ook de oorzaak ervan.

Impregneren

Om uw gevel te beschermen tegen vocht en vuil, bieden wij impregneerbehandelingen. Dit verbetert niet alleen de weerbestendigheid van de gevel, maar draagt ook bij aan de isolatiewaarde van het pand.

Restauratie

Voor historische panden in Den Haag bieden wij gespecialiseerde restauratiediensten. We respecteren de originele architectuur en gebruiken traditionele materialen en technieken om de historische waarde en schoonheid van uw pand te behouden.

Duurzaamheid en Milieuvriendelijkheid

Duurzaamheid is een sleutelwoord in al onze projecten. Wij gebruiken milieuvriendelijke materialen en methoden om de impact op het milieu te minimaliseren.

Waarom Kiezen voor Ons?

 • Ervaring en Expertise: Jarenlange ervaring in gevelrenovatie in Den Haag.
 • Kwaliteitsmaterialen: Gebruik van de beste materialen voor een langdurig resultaat.
 • Persoonlijke Aanpak: Elk project krijgt individuele aandacht en wordt op maat gemaakt.
 • Transparante Communicatie: Duidelijke communicatie en regelmatige updates tijdens het project.
 • Garantie op Werkzaamheden: Wij staan achter de kwaliteit van ons werk.

Vraag een Gratis Inspectie aan

Niet zeker over de staat van uw gevel? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende inspectie. Onze experts bezoeken uw pand, geven advies en stellen een vrijblijvende offerte op.

Contact

Gevelrenovatie is een investering in de toekomst van uw pand. Neem vandaag nog contact met ons op om te zien hoe wij uw pand in Den Haag kunnen transformeren. Bel ons op 085 4010 750 of stuur een e-mail naar info@vtsm.nl.

Related Posts
Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

Gevelrenovatie Den Haag

Naast het aanzicht van gevel is het ook van belang dat de kwaliteit gewaarborgd wordt. Gevelreiniging is van grote invloed op de visuele aspecten van de gevel maar als er geen aandacht is voor onderhoud en reparatie zal het resultaat slechts van korte termijn zijn. Bij gevelrenovatie in Den Haag zorgt VTSM dat een gevel er niet alleen netjes uitziet maar ook kwalitatief in goede staat is én blijft.

Lees verder voor een overzicht van de mogelijkheden bij gevelrenovatie in Den Haag of neem direct contact op met één van onze vertegenwoordigers.

Vijf redenen voor gevelrenovatie in Den Haag

Bij reinigingswerken is het doorgaans niet nodig om de voordelen op te sommen, die zijn namelijk direct zichtbaar. Wanneer het om renovatie gaat is het wel nodig om wat nadere toelichting te geven over de mogelijkheden, de processen en de voordelen die renoveren van de gevel met zich meebrengt. Hier zijn vijf redenen om gevelrenovatie in Den Haag uit te voeren:

1. Voorkom hoge kosten in de toekomst

Een gevel heeft veel te verduren. Denk maar aan neerslag, vorst, afkoeling en opwarming. Daarnaast kunnen er nog specifieke uitdagingen zijn zoals vandalisme en luchtvervuiling. Daardoor verandert het aanzicht van een pand, het heeft ook invloed op de kwaliteit van de gevel. Als deze gebreken onbehandeld blijven dan kan dit op termijn tot hoge kosten leiden. Door preventief onderhoud worden hoge kosten vermeden.

2. Minder overlast voor bewoners, gebruikers en omgeving

VTSM houdt altijd rekening met de specifieke situatie. Naast het pand is het ook van belang om zorg te dragen voor bewoners, gebruikers en de personen in de omgeving. Dit betekent een heldere planning, snel werken en de overlast minimaliseren. Uiteraard wordt er veel aandacht besteed aan een veilige werkwijze.

3. Woon en werk in een gezonde omgeving

Kou in de woning, vochtplekken op de muren of luchtwegklachten; veel problemen in huis kunnen voortkomen door gebreken aan de gevel. Denk bijvoorbeeld aan doorslaand vocht. Door buiten te beginnen kan het leefklimaat binnen sterk verbeterd worden.

4. Bespaar energie en het milieu

Naast zorg voor het pand en de betrokken personen is er ook aandacht voor duurzaamheid. Met gevelrenovatie in Den Haag kan de energiewaarde van het pand verbeterd worden waarmee de kosten voor gas en elektra lager uitvallen. Dit is ook goed voor de omgeving en niet alleen omdat de gevel er mooier uitziet.

5. De waarde van het pand stijgt

Als er plannen zijn om op korte of langere termijn het pand te verkopen of verhuren, dan is gevelrenovatie in Den Haag een goede investering. De conditie van de gevel telt namelijk meer in de waarde voor kopers of huurders. Niet alleen voor de eigenaar van de resultaten tijdens gebruik, het is een investering die rendement op kan leveren in de toekomst.

Wilt u meer weten over onze diensten en hoe wij te werk gaan? Ontvang meer informatie met één klik!

Mogelijkheden bij gevels renoveren

Bij gevelrenovatie in Den Haag is er altijd sprake van maatwerk. VTSM zal eerst een opname maken om zo de aard van de werkzaamheden te bepalen. Zo kan een efficiënte planning worden gemaakt met minimale overlast en lagere kosten.

Op het gebied van reiniging zijn dit de meest voorkomende werkzaamheden:

 • Reiniging oppervlak: VTSM kan alle oppervlakken grondig reinigen. Denk aan beton, bakstenen, kalk of andere materialen. Bij opname zal worden bepaald wat de meest effectieve methode is en welke technieken juist niet mogelijk zijn. Denk aan reinigen onder hoge druk of zandstralen.
 • Reiniging voegen: Als het een gevel met stenen betreft dan zullen de voegen op een andere wijze behandeld moeten worden. Vaak zullen voegen niet alleen gereinigd worden, reparatie is doorgaans ook nodig.
 • Impregneren gevel: Een mooi resultaat kan ook een blijvend resultaat zijn door de gevel achteraf te impregneren. Door poriën in de gevel te vullen maakt vocht geen kans meer om tot diep in de gevel te trekken. Zo geniet je veel langer van het resultaat.

Wat betreft gevelrenovatie zijn dit de meest voorkomende werkzaamheden:

 • Herstellen gevel: Alleen schoonmaken heeft geen zin als er gebreken zijn aan de gevel. Schade wordt eerst hersteld, bijvoorbeeld door bakstenen te vervangen of het oppervlak te egaliseren en scheuren weg te werken.
 • Repareren voegen: Bij een bakstenen gevel zijn het vaak de voegen die het meest gedegradeerd zijn. Die worden uitgefreesd om vervolgens weer op te vullen wat een prachtig resultaat geeft.

Volledige dienstverlening door VTSM

Bovenstaande diensten zijn specifiek gericht op het reinigen en repareren van de gevel. Daarnaast zijn er nog andere werkzaamheden die we kunnen uitvoeren. Deze maatregelen worden doorgaans samen met gevelwerken gecombineerd:

 • Daken reinigen: Een prachtige gevel met een vervuild dak is uiteraard geen goede combinatie. VTSM kan ook mos, aanslag en andere vervuiling verwijderen waarmee de dakbedekking tevens een langere levensduur zal krijgen.
 • Schoorstenen verwijderen: Als de haard niet meer in gebruik is dan kan een oude schoorsteen verwijderd en afgevoerd worden.
 • Dakgoten reinigen: Zeker wanneer dakgoten lastig bereikbaar zijn is het verstandig om het reinigen over te laten aan specialisten. Zeker in gebieden met veel bomen kunnen dakgoten sterk vervuild raken.

Veelgestelde vragen over gevelrenovatie in Den Haag

1. Wat is er mogelijk met een monumentaal pand?

Bij monumentale panden kunnen er specifieke voorwaarden van kracht zijn, Den Haag kent een flink aantal van dit soort gebouwen. Vraag het eerst na of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

2. Worden heffingen hoger bij verbeteringen?

Op basis van de WOZ-waarde worden een aantal heffingen berekend. Omdat deze waarde niet op individuele basis wordt bepaald zal een gevelrenovatie in Den Haag geen effect hebben op deze waarde.

3. Levert gevelrenovatie overlast op voor bewoners of gebruikers?

De werkzaamheden vinden plaats aan de buitenzijde van het pand, wonen en werken zal niet of nauwelijks gehinderd worden. Er zijn altijd afspraken te maken om mogelijke overlast te beperken of onzekerheden weg te nemen.

4. Welke impact hebben de werkzaamheden op de omgeving?

Door te werken met gecertificeerde materialen en uitvoerend personeel te trainen volgens strenge regels en richtlijnen, kunnen we de impact op de omgeving en omstanders tot een minimum beperken. Als organisatie zoeken we doorgaand naar de beste oplossingen voor onze klanten en de omgeving.

Voor verdere vragen staat het team van VTSM klaar. Neem contact op voor meer informatie of plan direct een opname in.

Direct persoonlijk advies nodig? Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden. Bel ons nu!