Turnkey renovatie

Turn Key renovatie door VTSM

Om een pand volledig te renoveren komen veel zaken aan bod. Zelfs na het timmerwerk, bouwen, stukadoren en schilderwerk zijn er nog losse eindjes om aan elkaar te knopen. Deze trajecten kunnen veel tijd in beslag nemen en hoge kosten met zich meebrengen. En dan is het project nog lang niet voltooid, denk aan stoffering, inrichting en styling van een woonhuis of kantoorpand.

energetisch-renoveren
Direct persoonlijk advies nodig? Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden. Bel ons nu!

Wat is Turn Key renovatie?

Bij Turn Key renovatie neemt VTSM niet alleen zorg voor de werkzaamheden van u over, we verzorgen ook de planning van concept tot aan oplevering. U bepaalt hierbij zelf waar het begin en eindpunt is. Wilt u een nette woning kaal opleveren, klaar om ingericht te worden? Dan leveren we dit zo op. Als u graag ook stoffering, raambekleding of domotica voorzieningen uitbesteedt, dan gaan we nog enkele stappen verder. Aan het einde van het traject overhandigen we de sleutels en kunt u direct gebruik maken van de locatie.

De voordelen van Turn Key renovatie:

 • Geef het project uit handen: Onze klanten hebben meer te doen dan micromanagement tijdens een renovatie traject. U kunt zich richten op andere zaken terwijl wij het werk voor u overnemen.
 • Blijf op de hoogte van de vorderingen: We sturen u updates over de vordering van het project en u kunt altijd contact opnemen met vragen of opmerkingen.
 • Communiceer met één persoon: In plaats van afspraken maken met vele dienstverleners heeft u contact met slechts één vaste vertegenwoordiger van VTSM. Zo hoeft u niet steeds opnieuw zaken uit te leggen wat erg prettig werkt.

Waarom kiezen voor VTSM bij Turn Key renovatie?

We hebben al eerder enkele werkzaamheden genoemd die bij totaal renovatie uitgevoerd worden, denk aan:

 • Gevelreiniging
 • Timmerwerk
 • Metselen
 • Stukadoren
 • Schilderen
 • Isolatietechiek
 • Loodgieterswerken
 • Gas / elektra

En dat is slechts een greep uit de dienstverleners die nodig zijn binnen een renovatie traject. Bedenkt u zich eens hoeveel tijd en moeite het kost om voor iedere dienst een aannemer te kiezen, afspraken te maken én de planning rond te krijgen. Deze aannemers zullen steeds weer een beroep op u doen om de planning af te stemmen, met Turn Key renovatie door VTSM kunt dit allemaal uit handen geven.

Toch zult u zich niet buitengesloten voelen, u kunt namelijk altijd contact opnemen met uw vaste vertegenwoordiger die u de laatste updates omtrent de vordering van het project kan geven. Met name in de beginfase komt dit regelmatig voor, u wilt immers zeker weten dat alles goed verloopt. Onze medewerkers weten hoe opdrachtgevers denken en bieden u de ruimte om vragen te stellen. Turn Key renovatie betekent niet dat de deur op slot gaat, u behoudt altijd toegang wat een goed gevoel geeft.

Offerte opvragen voor Turn Key renovatie

Ieder project is uniek, daarom werken we op basis van maatwerk offertes. Omdat we begrijpen dat u snel aan de slag wilt gaan kunnen we binnen 24 een een afspraak inplannen voor een bezichtiging op locatie. Zo weet u snel wat de mogelijkheden zijn en welke kosten hiermee gepaard gaan. Ook als uw project geen acute haast heeft is het verstandig om zo snel mogelijk inzicht op de looptijd en kosten te krijgen. Neem daarom vandaag nog contact op met ons team en plan een afspraak in.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan!

Veelgestelde vragen over Turn Key renovatie

Wordt het pand ingericht opgeleverd?
In veel gevallen is een leeg, gerenoveerd pand voldoende voor de opdrachtgever. Desgewenst kunnen we ook de ruimte stofferen en inrichten via één van onze partners. Denk bijvoorbeeld aan huisvesting voor expats of verhuur.
Wat valt er onder Turn Key renovatie?
VTSM levert bijna alle diensten op het gebied van vastgoed. Bij renovatie is er sprake van een bestaand pand dat onderhoud nodig heeft. Alle werkzaamheden tot aan ingebruikname kunnen we uitvoeren.
Is Turn Key renovatie een dure oplossing?
Werk uit handen geven lijkt duurder te zijn, toch is dit zeker niet altijd het geval. Zo kunnen we beter plannen omdat we de verschillende disciplines in huis hebben. Totaalprojecten betekent dat we scherpe tarieven kunnen hanteren. Daarnaast kunnen projecten vaak sneller worden opgeleverd.
Houd ik zicht op het project?
U heeft net zoveel toegang tot de voortgang als u dit zelf wenst. Woont u in het buitenland of doet u internationaal zaken? Dan kunnen we desgewenst updates mailen met beeldmateriaal. Wilt u weten in welke fase het project zich bevindt? Neem contact op met uw vaste vertegenwoordiger of laat ons contact opnemen op afgesproken tijdstippen.
Hoe snel weet ik wat er mogelijk is?
We kunnen binnen 24 uur langskomen voor een oriënterend gesprek waar we een maatwerk offerte op kunnen baseren. Door duidelijk te communiceren en gericht vragen te stellen kunnen we in overleg met u snel tot een offerte komen.
Direct persoonlijk advies nodig? Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden. Bel ons nu!