Rioolreparatie

Rioolreparatie

 

VTSM is hét bedrijf voor als u een allround aannemer nodig heeft. Wij kunnen u helpen bij veel verschillende klussen en problemen, maar we zijn vooral gespecialiseerd in gevel reiniging en riool techniek. Het riool is een van de belangrijkste onderdelen van iedere woning. Stelt u het leven eens voor zonder riolering in uw huis. Dan zou u niet meer normaal kunnen douchen, uw handen niet kunnen wassen onder de kraan, u zou niet gewoon naar de wc kunnen en u zou zelfs geen kleren kunnen wassen. Het riool regelt alles met het water dat uit de kraan komt en het water wat weer in een putje verdwijnt, zoals bij douchen bijvoorbeeld. Het is daarom ontzettend belangrijk dat ieder riool naar behoren blijft werken. Als u problemen heeft met uw riool of het graag wilt laten onderhouden, staan de experts van VTSM altijd voor u klaar.

Een van de problemen omtrent uw riool waarvoor u de experts van VTSM kunt inhuren, is voor de reparatie van het riool. Aangezien een riolering zo belangrijk is in een huishouden en het dus ook belangrijk is dat deze goed blijft werken, wilt u natuurlijk dat uw riool zo snel en goed mogelijk wordt gerepareerd bij problemen. Hiervoor kunt u het beste de specialisten van VTSM inhuren. Wij staan altijd voor u klaar en gaan professioneel en efficiënt te werken om riool zo snel mogelijk weer te repareren.

Direct persoonlijk advies nodig? Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden. Bel ons nu!

Wanneer een rioolreparatie?

Als er iets mis is met uw riool is het natuurlijk belangrijk dat dit zo snel mogelijk weer voor u wordt opgelost. U wilt natuurlijk niet dagenlang met een kapot riool zitten, want zo kunt u zich niet douchen, geen was draaien, uw handen niet wassen en zelfs niet naar de wc gaan. Wij bieden bij VTSM veel verschillende diensten omtrent het riool aan, maar wanneer moet u dan nou precies bellen voor een rioolreparatie?

De riolering werkt niet meer

Stelt u zich voor dat u naar de wc bent geweest en op het moment dat u wilt doorspoelen, loopt het water niet meer weg. Of als u zich bent aan het douchen en het water aan uw voeten wordt steeds hoger. Dit is allemaal een teken ervan dat uw riool niet meer werkt. Er kan hier iets vastzitten in het riool of de riolering heeft ergens een defect zitten. In zo’n gevallen kunt u de experts van VTSM dus inschakelen voor een rioolreparatie. U kunt dan een afspraak inplannen met onze specialisten en dan zal uw riolering zo snel mogelijk gerepareerd worden.

Als gevolg van een rioolinspectie

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u onze experts heeft laten langskomen voor een grondige inspectie van de riolering in uw huis. Tijdens deze inspectie hebben onze experts een defect gevonden in de riolering. Of ze zien ergens iets van een probleem waar een defect uit dreigt te ontstaan bijvoorbeeld. Als onze experts iets van problemen vinden tijdens het inspecteren van uw riool zullen ze u dit aangeven en u uitleggen wat er nu precies aan de hand is, zodat u het zelf ook helemaal begrijpt. Ook zullen ze u advies geven over wat u verder nu het beste kunt doen. Of het nu gaat om een huidig defect of een toekomstig defect, u kunt onze specialisten in elk geval inschakelen om uw riool te laten repareren. Bij VTSM doen we dit natuurlijk met alle plezier voor u en voor een eerlijke prijs.

Stankoverlast

Hoewel rioleringen natuurlijk niet fris ruiken, is het niet de bedoeling dat het riool rondom uw huis daadwerkelijk zorgt voor stankoverlast in uw huis. U wilt natuurlijk liever niet die vieze geuren ruiken in uw keuken of badkamer bijvoorbeeld. Stankoverlast is vaak een teken van een defect ergens in de riolering. Natuurlijk is uw riolering niet per se direct kapot als u één keer een vies luchtje van de riolering ruikt. Als deze overlast echter voor een langere tijd aanhoudt, is dit wel een goede indicatie van een defect. In zo’n geval kunt u het beste VTSM opbellen en uw probleem uitleggen. Onze experts zorgen er altijd voor dat er iemand zo snel mogelijk naar uw riolering komt kijken en deze zo nodig ook repareert. Dit doen wij altijd zo efficiënt mogelijk, zodat u zo min mogelijk overlast heeft.

 

Wilt u meer weten over onze diensten en hoe wij te werk gaan? Ontvang meer informatie met één klik!

Wat is de procedure?

Uw riolering werkt dus niet meer naar behoren of helemaal niet en u heeft daarvoor de hulp van VTSM ingeschakeld. Gaan we dan meteen alles open leggen om uw riool te repareren? Het antwoord is nee. Wij zullen zo snel mogelijk onze experts naar u toe sturen om het probleem op te lossen, maar wij zullen hoogstwaarschijnlijk eerst proberen te achterhalen wat het probleem nou precies is. Onze specialisten moeten namelijk heel anders te werk gaan bij een verstopt riool dan bij een defect riool. Ook kan het zijn dat we eerst snel een rioolinspectie doen, zodat we precies weten wat er aan uw riool mankeert en dus ook hoe we dit het beste en het snelste weer voor u kunnen oplossen.

 

Onze service

Een kapotte riolering of een riolering die in elk geval niet werkt, is natuurlijk heel vervelend. Veel van uw dagelijkse, normale activiteiten kunt u namelijk niet meer uitvoeren als uw riolering niet werkt. Dit snappen we bij VTSM heel goed. Natuurlijk wilt u liever niet te lang wachten als er zich problemen voordoen rondom uw riolering. Een kapotte of verstopte riolering is natuurlijk nooit gepland en kan altijd gebeuren. Zo ook bijvoorbeeld in het weekend of midden in de nacht als u net even naar de wc wilde gaan. Veel bedrijven zijn natuurlijk dicht in de nacht of werken niet bij het weekend, maar VTSM wel. Om ervoor te zorgen dat u gewoon zo snel mogelijk weer gebruik kunt maken van uw sanitair, is VTSM 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar voor haar klanten. Zo kunt u ons in de nacht bellen als u merkt dat de riolering niet meer werkt en zullen wij er zo snel mogelijk iemand naartoe sturen. Op deze manier hoeft u tenminste niet dagenlang zonder riool te zitten. Bij VTSM staan we echt altijd voor u klaar!

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan!
Wilt u meer weten over onze diensten en hoe wij te werk gaan? Ontvang meer informatie met één klik!