Rioolaanleg

Rioolaanleg

VTSM is een allround aannemer die u kunt inhuren voor verschillende klussen. Ons bedrijf is gespecialiseerd in gevel reiniging en riool techniek. Ieder huishouden heeft natuurlijk een goed werkend riool nodig. Wat als het riool er niet was of niet zou werken? Je zou dan niet zomaar naar de wc kunnen gaan, niet fatsoenlijk kunnen douchen, je zou je kleren niet kunnen wassen en je zou nog niet eens je handen onder de kraan kunnen wassen! Alle ‘activiteiten’ waarvoor water uit een kraan moet komen of moet verdwijnen in een putje bijvoorbeeld kan op zo’n moment niet meer. Het is daarom belangrijk om altijd een goed werkend riool te hebben. Het aanleggen van een nieuw riool is een van de vele diensten die VTSM levert en dit zullen wij met veel plezier voor je doen! Onze experts zullen het nieuwe riool professioneel en efficiënt aanleggen, waardoor u zo min mogelijk overlast ervan heeft.

 

Wanneer een nieuw riool aanleggen?

Een nieuw riool laten aanleggen, doet u natuurlijk niet zomaar zonder goede reden. Natuurlijk leggen wij altijd graag een nieuw riool voor u aan, maar het is gelukkig niet altijd even nodig. Zo heeft u natuurlijk het liefste niet die overlast die erbij komt kijken, hoewel deze minimaal blijft als u VTSM inhuurt voor deze klus. Ook zal het aanleggen van een nieuw riool u geld kosten en dit bespaart u liever, toch? Er zijn daarom een aantal verschillende redenen waardoor mensen een nieuw riool in en rondom het huis laten aanleggen, waarbij de experts van VTSM goed kunnen helpen.

De riolering is al te oud

We gebruiken als huishoudens natuurlijk al een hele tijd een riolering voor onze dagelijkse bezigheden. Wist je dat er bij opgravingen zelfs een oude buis van klei is gevonden die 6.000 jaar geleden is gemaakt? Zelfs vroeger hadden ze al een soort van rioleringssysteem. We gebruiken in elk geval al redelijk wat jaren een rioleringssysteem in en rondom ons huis en deze wordt natuurlijk ook elk jaar weer wat ouder. In principe kan zo’n oude riolering werken, maar hoe ouder de riolering wordt, hoe groter de kans dat er in de (nabije) toekomst defecten zullen ontstaan. Daarom is het vaak een slim idee om oude riolering preventief te vervangen. Zo voorkomt u dat je er op een later moment problemen mee ontstaan. Ook is de overlast bij het preventief vervangen van de riolering gepland, bij een toekomstig defect is dat het niet. Daarnaast kan het je ook veel geld besparen, want soms is het makkelijker om een nieuw riool aan te leggen dan zo’n oud riool overal te moeten herstellen. Zelfs als de defecten bij een oud riool worden hersteld, zal het nooit van dezelfde kwaliteit zijn als wanneer je een volledig nieuwe riolering thuis laat aanleggen door VTSM.

 

Verbouwen

Als je al een tijdje in een huis woont, is de kans groot dat je op een gegeven moment wat wilt gaan verbouwen. Of je verhuist naar een woning waar nog veel werk aan gedaan moet worden. In dergelijke gevallen gaat men vaak de badkamer verbouwen. Vaak besteden mensen dit hele werk uit, maar er zijn ook meer dan genoeg mensen die graag zelf hun badkamer willen verbouwen. Dit bespaart een hele hoop geld en geeft je ook iets om extra trots op te zijn. Onze experts van VTSM raden echter wel aan om het aanleggen van een nieuwe riolering door specialisten te laten doen, want het is belangrijk dat dit dan ook goed gedaan wordt. Als een riolering namelijk niet goed wordt aangelegd, is het veel meer gedoe om alle schade later weer te herstellen. De specialisten van VTSM helpen u daarom graag bij het aanleggen van een nieuwe riolering als u gaat verbouwen.

De huidige riolering is kapot

Een riool kan natuurlijk altijd kapot gaan, dat is vrij normaal. Soms zijn de defecten echter zo groot of zijn het er zoveel dat het vrij zonde is om dit allemaal te gaan repareren. In genoeg gevallen met dergelijke defecten is het makkelijk, sneller en zelfs goedkoper om gewoon een volledig nieuwe riolering aan te leggen. Het kan misschien even een investering zijn, maar het voordeel van zo’n nieuwe riolering is dat de kans op toekomstige defecten wel weer een stuk kleiner is. Onze experts zullen u daarom in een aantal gevallen aanraden om de riolering gewoon volledig te laten vervangen.

Volledig nieuw

Het kan natuurlijk ook zijn dat u een nieuwe woning heeft gekocht. Daarmee bedoel ik niet een nieuwe woning voor u, maar echt een compleet nieuw huis, waar wellicht nog geen riolering is aangelegd. U kunt natuurlijk niet in een huis leven zonder riool. Waar moet u dan douchen, koken, de was doen of bijvoorbeeld uw handen wassen? Daar komen de specialisten van VTSM dan natuurlijk van pas. Ons team van experts zal er altijd voor zorgen dat u zo snel mogelijk een nieuw riool heeft. Ook werken wij professioneel en efficiënt, waardoor u altijd zo min mogelijk overlast van het hele proces zal hebben. Op deze manier hoeft u niet lang te wachten totdat u echt van uw nieuwe woning kunt gaan genieten.

Aanbouwen

Het komt regelmatig voor dat men op een gegeven moment een extra badkamer wilt, bijvoorbeeld een badkamer extra op de benedenverdieping. Sommige mensen maken zelfs een soort van douche in de achtertuin! Bij dit soort projecten is natuurlijk altijd een nieuwe riolering nodig, omdat er faciliteiten, die een riolering nodig hebben, worden gemaakt op een plek waar deze riolering nog helemaal niet is. De specialisten van VTSM helpen u in elk geval graag met de aanleg van uw nieuwe riolering bij elk bouwproject.

 

Rioolaanleg door VTSM

Als u een nieuw riool wilt aanleggen, om welke reden dan ook, wilt u natuurlijk het liefste niet al te lang wachten. Bij VTSM begrijpen we dit heel goed, want een goed werkende riolering is natuurlijk essentieel in ieder huishouden. Daarom is ons team van experts 24 uur per dag, 7 dagen per week te bereiken. Zo kunt u altijd bellen als je vragen hebt of een afspraak wilt inplannen. Bij VTSM hoeft u daardoor nooit lang te wachten op de aanleg van uw nieuwe riool. De specialisten van VTSM staan in elk geval altijd voor u klaar!

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan!