Over ons

Over ons

Vastgoed Totaal Service Maatschappij

VTSM is uw partner op het gebied van onderhoud, renovatie en reiniging van vastgoed in Zuid-Holland. Naast individuele dienstverlening bieden we ook totaaloplossingen om u volledig te kunnen ontzorgen. Onze transparante werkwijze en scherpe tarieven vormen de basis voor een superieure dienstverlening met een breed scala aan organisaties binnen de vastgoedsector.

Stack
Stack
Renovatie - Reiniging - Verbouw - Onderhoud

Alle expertise, onder 1 dak

VTSM is een innovatief aannemersbedrijf met meer dan 45 jaar aan ervaring op de Nederlandse markt. Wij hebben alle expertise in huis om elke klus tot een goed einde te brengen.

+0

Jaren ervaring

+0KM

Gevels gerenoveerd

+0

Vakmannen in dienst

+0km

Riool aangelegd

Missie en visie

Vastgoed Totaal Service Maatschappij is al jarenlang dé partner in onderhoud en totaalrenovatie. We werken met een eigen team aan professionals in de bouw zodat we optimale controle kunnen behouden op de kwaliteit van onze dienstverlening. Hoewel we zeker opzichzelfstaande projecten kunnen realiseren werken we aan langdurige klantrelaties waarbij we niet alleen volgend zijn maar ook proactief met onze klanten meedenken. Dit doen we op basis van jarenlange kennis en ervaring.

VTSM is van mening dat werken in vastgoed synoniem is met samenwerken. We luisteren naar uw wensen en informeren u op een laagdrempelige wijze over de mogelijkheden. Daarbij werken we met vaste contactpersonen en een transparante wijze van communiceren. Ook houden we naast kwaliteit zeker rekening met het beschikbare budget. Dankzij onze efficiënte werkwijze kunnen we snel en betaalbaar hoogwaardige kwaliteit leveren

Image

Wij bouwen niet alleen gebouwen, we bouwen ook aan relaties met onze opdrachtgevers. Neem vandaag nog contact met ons op om een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen.

Image

Certificering

We zijn er trots op dat we als professionele organisatie in vastgoed zoveel vakkundige werknemers in dienst hebben. Daarnaast beschikken we over alle marktconforme certificaten om uw projecten volgens nationale en internationale wetgeving ten uitvoer te brengen. We zijn tevens een Erkend Leerbedrijf waar jong talent de kans krijgt om hun vaardigheden te ontplooien om zo een nieuwe generatie dienstverleners op te leiden. Enkele voorbeelden van onze certificeringen zijn:

De werkwijze van VTSM

Voor al onze opdrachtgevers leveren we maatwerk. Zo zal het vervangen van de gevelbekleding in een particulier koophuis een geheel andere aanpak vereisen dan een renovatieproject op wijkniveau voor een grote woningcorporatie in Rotterdam. Toch werken we altijd op basis van drie uniforme stappen wat het voor u als klant eenvoudig maakt om afspraken te maken.

1. Offerte

Als eerste zullen we binnen 24 uur een afspraak met u inplannen om vervolgens een offerte op maat samen te stellen. Zo weet u snel wat de mogelijkheden en kosten zijn. Neem vandaag nog contact op en plan direct een afspraak in. Heeft u een vraag of opmerking? Ook daarvoor kunt u contact opnemen met één van onze klantenservice medewerkers.

2. Plan van aanpak

Op basis van de offerte stellen we een plan van aanpak op met daarin zowel de grote lijn als gedetailleerde informatie. Zo blijft u als opdrachtgever altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kunnen we desgewenst bijsturen als dit nodig mocht blijken. We zullen stakeholders informeren voor, tijdens en na afronding van een project.

3. Uitvoering

Als totaal dienstverlener hebben we eigen personeel in dienst binnen een breed scala aan disciplines. Daarnaast is het ook mogelijk om onze dienstverlening te koppelen aan werkzaamheden die door andere aannemers uitgevoerd worden. We zorgen ervoor dat het karwei op tijd is geklaard waarbij we niet alleen aan uw verwachtingen zullen voldoen maar deze zullen overtreffen!

Onze klanten

Onze clientèle is zeer divers. Hoewel we ook werkzaamheden uitvoeren voor particuliere huiseigenaren hebben we overwegend organisaties in onze portefeuille. We leveren graag maatwerk dienstverlening en zijn in staat snel in te spelen op iedere vraag. Voor ons is iedere klant even belangrijk, groot of klein.

Wilt u meer informatie over de diensten van VTSM of direct een offerte op maat ontvangen? Neem contact op met onze vastgoedspecialisten.

Gemeenten

Voor onderhoud aan openbare voorzieningen of gemeentelijk vastgoed verzorgen wij diverse diensten in regio Zuid-Holland. VTSM voldoet aan alle certificaten om onderhouds- en renovatiewerken te verrichten volgens officiële standaarden. Informeer gerust naar de mogelijkheden en onze certificering.

Vastgoedbeheerders

Een grote diversiteit aan panden met uiteenlopende kenmerken kan voor een vastgoedbeheerder een enorme uitdaging vormen. Wij nemen graag deze zorgen van u over. In onze uitgebreide beheertools kunnen we alle relevante informatie over uw objecten opnemen om zo efficiënt mogelijk uw vastgoed te kunnen onderhouden.

Vve's

Samen het onderhoud regelen binnen een vve is vaak niet eenvoudig. U wilt zorgeloos wonen, niet als vastgoedbeheerder werken. Wij ontzorgen u graag en ondersteunen u met praktische adviezen en budget planning. Ook bij voorlichting naar betrokken partijen kunnen wij een rol spelen.

Bedrijven

Bent u in het bezit van één of meer zakelijke panden in Zuid-Holland? En kost dit beheer u veel tijd en energie? Door bouwtechnische handelingen uit te besteden aan ons ervaren team kunt u zich bezighouden met de bedrijfsactiviteiten, dan zorgen wij ervoor dat uw personeel ongestoord hun werkzaamheden kan uitvoeren.

Woningcorporaties

Voor wijkgericht onderhoud of renovatie bij mutatie is VTSM dé partner die woningcorporaties ondersteunt, ontzorgt en zorgt dat uw huurders tevreden kunnen wonen. We zijn op de hoogte van alle standaarden die van toepassing zijn op de sociale woningbouw en bieden budgetvriendelijke oplossingen aan op basis van maatwerk.

Particulieren

Laten we ook particuliere huiseigenaren niet vergeten. Ook voor uw woning kunnen we diverse diensten bieden op het gebied van onderhoud en renovatie. Dankzij VTSM woont u met meer comfort in een optimaal onderhouden woning die in waarde zal stijgen. Zo maakt u als particuliere huiseigenaar geen kosten, u zult investeren in uw persoonlijke vastgoedbezit.