Rioolservice

Rioolservice

 

Als je een aannemer zoekt voor verschillende klussen, is VTSM het bedrijf dat je zoekt. Wij zijn een allround aannemer bedrijf met als specialisatie gevel reiniging en riool techniek. Het is in elk huishouden natuurlijk ontzettend belangrijk dat het riool goed werkt. Stel je voor als je het riool niet had. Dan zou je niet zomaar naar de wc kunnen, niet fatsoenlijk kunnen douchen, je zou geen was kunnen draaien en zou je zelfs niet eens je handen normaal kunnen wassen onder de kraan. Alles waarbij water uit een kraan komt of in een putje weer verdwijnt, zou dan niet meer kunnen. Daarom is het belangrijk dat ieder riool goed blijft werken. Voor problemen met je riool of juist het onderhoud van je riool staan de ervaren professionals van VTSM altijd voor je klaar.

Wij zijn al jarenlang expert op het gebied van zowel reiniging en renovatie als riooltechniek. Voorheen stonden wij echter bekend als Royreinigt, maar het bedrijf heeft nu een nieuw jasje gekregen. VTSM is ervaren met allerlei verschillende aannemer klussen en zo dé aannemer voor bij u thuis. We zijn ook gespecialiseerd in riooltechniek en kunnen u zo bij al uw rioolproblemen verder helpen. De klant staat bij ons echt op nummer 1 en dit is ook terug te zien in onze service en onze prijzen. VTSM zal uw rioolproblemen altijd op een uiterst professionele manier oplossen en wel zo snel mogelijk. Zo heeft u zo min mogelijk overlast.

 

Rioolservice van VTSM

Bij VTSM snappen we heel goed dat je niet al te lang wilt wachten als er een probleem is met je riool, zoals wanneer het verstopt is bijvoorbeeld. Een verstopte riolering is natuurlijk niet gepland en je kan nooit weten wanneer er zoiets gebeurt. Je riool kan dus ook ineens niet meer goed werken in het weekend of ergens midden in de nacht, maar hoe moet je dan naar de wc gaan of douchen? Hoewel je bij veel bedrijven gewoon moet wachten tot de volgende dag of tot na het weekend hoeft dit bij de experts van VTSM gelukkig niet. Wij staan altijd 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar.

 

Onze diensten

Als het aankomt op uw riool kunnen wij, VTSM, u bij veel verschillende problemen helpen. Onze diensten zullen ervoor zorgen dat uw riool altijd vlekkeloos zal werken en als er al problemen zouden zijn, zullen wij deze zo snel mogelijk voor u oplossen. Zo hoeft u nooit lang zonder een riool te zitten, want dit is natuurlijk erg onprettig.

 

Riool aanleggen

Onze experts kunnen heel makkelijk voor u een riool aanleggen als u dit nodig heeft. Bijvoorbeeld wanneer u de badkamer zelf verbouwt, of zelfs een nieuwe aanlegt, of graag in de tuin extra putjes wilt hebben. Op zo’n momenten komt VTSM goed van pas. Ook kunt u natuurlijk een nieuw riool laten aanleggen, wanneer de oude aan vervanging toe is. Zo voorkomt u tegelijkertijd ook dat er ergens in de toekomst nog ineens problemen aan het riool zullen ontstaan.

 

Rioolinspectie

Het is belangrijk om uw riool met enige regelmaat te laten inspecteren. Door dit te doen, kunt u veel rioolproblemen al ver van tevoren oplossen en voorkomen, voordat het verder zal escaleren. Gelukkig staan ook hier de experts van VTSM voor u klaar! Wij verzorgen regelmatig rioolinspecties tegen een goede prijs. Door uw riool op tijd te laten inspecteren, kunt u veel gedoe, tijd en geld besparen doordat problemen al direct kunnen worden aangepakt.

 

Rioolreparatie

Er kan natuurlijk altijd iets kapot gaan aan het riool en ook tijdens een rioolinspectie kunnen onze experts erachter komen dat er iets gerepareerd moet worden in uw riool. Als uw riool gerepareerd moet worden, kunnen de specialisten van VTSM u goed helpen. Een defect in uw leidingstelsel kunnen wij snel voor u oplossen, zodat u binnen no time alle voorzieningen met een riool weer kunt gebruiken!

 

Riooltechniek

Er zijn veel verschillende technieken die wij kennen en gebruiken om uw riool goed te laten werken. Zo kunnen we bijvoorbeeld met een camera in het riool kijken voor de rioolinspectie, waardoor we niet het hele riool hoeven open te gooien. Ook kunnen we zelfs bij bepaalde gevallen het riool van binnenuit repareren! Deze methode is veel sneller en goedkoper en dat is voor allebei de partijen fijn natuurlijk.

 

Rioolreiniging

In het riool kan zich vaak troep ophopen en dit kan uiteindelijk zelfs leiden tot het verstoppen van het riool. Daarom is het erg belangrijk dat het riool van tijd tot tijd (grondig) wordt gereinigd. Zo zal het riool over een tijd niet ineens verstopt raken en loopt u minder risico op defecten in het riool. De experts van VTSM zullen uw riool op een efficiënte en professionele manier reinigen!

 

Rioolproblemen

Ons veelzijdig aannemer bedrijf VTSM biedt dus veel verschillende diensten aan voor veel verschillende problemen aan het riool. Wij kunnen u vrijwel altijd helpen met uw rioolproblemen. Aarzel daarom ook vooral niet om ons te bellen. Ons team staat 24 uur per dag, 7 dagen per week helemaal voor u klaar! Zo kunnen al uw rioolproblemen snel worden opgelost, zonder dat het al te veel ongemak bij u en uw familie veroorzaakt.

 

Wanneer VTSM bellen?

Ons allround aannemer bedrijf VTSM kan dus veel voor u betekenen bij op meerdere gebieden, waarbij we vooral gespecialiseerd zijn in riooltechniek. Of het nu gaat om het repareren van uw riool of als u graag een rioolinspectie wilt, onze experts staan altijd voor u klaar. Maar wanneer is het nou nodig om onze rioolspecialisten te bellen?

 

Ontstoppen

Als u merkt dat het riool rondom het huis verstopt is, is dit natuurlijk erg vervelend. Er zijn hier af en toe wel middelen voor te vinden waarmee u een milde verstopping kunt oplossen, maar vaak is het een verstandig idee om experts te laten komen. U kunt VTSM dus altijd bellen als u merkt dat uw riool verstopt is. Wij zullen dit altijd professioneel en snel voor u oplossen.

 

Aanleggen

Wilt u graag nog een extra of nieuwe badkamer aanleggen en dit het liefst zoveel mogelijk zelf doen? Dat begrijpen we natuurlijk heel goed, dit scheelt tenslotte uiteindelijk ontzettend veel geld. Voor het aanleggen van de riolering raden we u echter toch aan om de hulp van de experts van VTSM in te schakelen. Zo weet u zeker dat de riolering op de juiste en meest efficiënte manier wordt aangelegd en hoeft u zich verder geen zorgen te maken. Voor het aanleggen van de riolering kunt u VTSM dus altijd gerust bellen.

 

Rioolinspectie

Wilt u graag uw riool eens laten inspecteren? Misschien werkt de riolering de laatste tijd minder goed of wordt het gewoon nog eens tijd voor een controle om verdere problemen op tijd te voorkomen. Hiervoor kunt u VTSM natuurlijk ook altijd bellen. Wij staan altijd voor u klaar en zullen dan het riool inspecteren door middel van een camera. Op deze manier hoeft niet alles overhoop gegooid te worden en heeft u geen overlast eraan.

 

Nare geurtjes

Een riool ruikt natuurlijk niet altijd even fris, maar als u het echt duidelijk kunt ruiken vanuit uw keuken of badkamer is er waarschijnlijk iets mis. In zo’n gevallen is het een goed idee om de specialisten van VTSM te bellen om tenminste al telefonisch het probleem uit te leggen. Zo kunnen onze experts u eventueel al aan de telefoon verder helpen, maar kunt u ook meteen een afspraak met ons inplannen om langs te komen als we het probleem moeten komen oplossen.

 

Laten reinigen

Wellicht is er recent meer troep in uw riolering gekomen en merkt u dat het iets minder goed werkt nu. In zo’n gevallen, en vooral om verdere problemen te voorkomen, is het een goed idee om het riool door de professionals van VTSM te laten reinigen. Wij zullen het riool grondig reinigen op een professionele manier, waardoor het de komende tijd weer goed zou moeten werken.

 

Offerte voor rioolservice ontvangen?

Ons allround aannemer bedrijf VTSM staat dus altijd voor u klaar en kunt ons voor meerdere diensten inhuren. Of het nu gaat om een inspectie, het ontstoppen, reinigen, aanleggen of repareren van uw riool, VTSM staat voor u klaar. Onze specialisten zullen uw problemen met het riool altijd op een professionele en efficiënte manier voor u oplossen. Ook staat ons team elke dag van de week 24 uur per dag voor u klaar. Hierdoor hoeft u nooit lang te blijven zitten met het ongemak van een riool wat niet werkt. U wilt natuurlijk het liefste de badkamer gewoon kunnen gebruiken en uw handen kunnen wassen.

Het team bij VTSM is echter niet alleen maar bij rioolproblemen in te schakelen. We zijn namelijk een allround aannemer en zijn zo in te huren voor meerdere verschillende klussen. We zijn vooral gespecialiseerd in riool techniek, maar zeer zeker ook in gevel reiniging. We reinigen echter ook bijvoorbeeld huizen, terrassen of zelfs een bedrijfspand. Ook als u graag wilt renoveren bij u thuis staan wij voor u klaar. Kortom, we zijn van alle markten thuis. Aarzel vooral niet om ons even te bellen voor meer informatie of om een offerte aan te vragen. Bij VTSM helpen we u altijd graag verder!

Ontdek zelf de voordelen van VTSM en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor gevelwerkzaamheden of een andere dienst.