Rioolservice van VTSM

Rioolservice van VTSM

Uw professionele ontstoppingsdienst in uw regio.

VTSM is uw specialist voor het ontstoppen, reinigen, inspecteren en lokaliseren van het problemen in de riolering, afvoer, leidingen, vetafscheiders en septic tanks. Problemen met een verstopte afvoer of toilet? Heeft u last van stank- of wateroverlast? Onze monteurs lossen het op. Riool verstopt? Geen stress. Bel Verbeek! 

De Rioolservice van VTSM is een service waar particulieren en bedrijven met riool problemen in contact komen met de juiste professionals. Ons netwerk bestaat uit erkende en gekwalificeerde rioolexperts. Wij verzorgen alle diensten rondom verstoppingen in uw regio. Dus worstelt u met een verstopte riolering, toilet of gootsteen? Dan kunt u direct in contact komen met ons.

Voor al uw rioolproblemen!

Riool- en ontstoppingsdienst van VTSM is de rioolspecialist in uw regio. Onze rioolexperts zetten zich in om al uw problemen met spoed voor u op te lossen. Bent u met spoed op zoek naar een rioolspecialist? dan bent u bij de rioolservice van VTSM op het juiste adres.

Probeer een verstopt riool niet zelf te repareren, maar vraag een rioolexpert om advies. Bel ons en wij zorgen direct voor een correcte oplossing. Ook als uw gootsteen, wc, bad, doucheputje of uw afvoer verstopt is neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Bel ons!

 • 5 jaar garantie
 • Pin betaling mogelijk
 • Dag en nacht bereikbaar
 • Binnen 20 minuten aanwezig
 • Gediplomeerd en erkend
 • Vooraf besproken tarieven
 • VCA gecertificeerd
 • Schadevrij te werk
 • Professioneel
 • Klanttevredenheid gegarandeerd

Wij verrichten alle soorten rioolreiniging – snel, professioneel en grondig 

Onze riool- en ontstoppingsservice staat altijd voor u klaar met een 24-uurs service. Of het nu doordeweeks is of op zon- en feestdagen, wij helpen snel met al uw verstoppingen en waterschade. Bent u met spoed op zoek naar hulp? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Ons ontstoppingsservice biedt u 24 uur per dag, kwaliteit en service.

Een rioolverstopping is altijd heel vervelend. Vrijwel iedereen kent de ongemakken in de sanitaire ruimte, in de keuken of in de bijkeuken. De redenen zijn vaak heel verschillend, maar de gevolgen zijn vaak dramatisch te nomen.

In het begin is er een gerochel te horen in de afvoer. Het water loopt steeds langzamer weg en blijft uiteindelijk in de doucheputje of wastafel staan. Ook een verstopt toilet is zeer vervelend. Er moet snel een oplossing worden gevonden. De rioolleiding heeft dan vaak een professionele reiniging nodig. Dit zou onmiddellijk en zonder schade moeten gebeuren. Probeer dit probleem niet zelf op te lossen. Het is beter om direct een specialist in te huren. Neem daarom contact op met onze 24-uurs storingsdienst!

Met meer dan 20 jaar ervaring werken we nauw samen met particulieren en bedrijven

 • Particulieren
 • Bedrijven
 • Woningbouw
 • Makelaars
 • Vastgoedbeheerders
Wilt u meer weten over onze diensten en hoe wij te werk gaan? Ontvang meer informatie met één klik!

Hoe werkt de rioolservice van VTSM?

 1. Een afspraak maken

Maak een afspraak door even contact op te nemen met ons op bovenstaand telefoonnummer. Onze servicemedewerker staat u direct te woord en plant indien gewenst een afspraak met onze expert voor u in. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor u.

 1. Probleemanalyse

Eenmaal op locatie analyseert de expert het probleem. We bekijken welke oorzaak de verstopping kan hebben en hoe we dit het beste voor u kunnen oplossen. Zodra dit in kaart is bepalen we de prijs vooraf. Na uw akkoord gaan wij direct aan de slag.

 1. Verhelpen verstopping

Wanneer we een duidelijke opdracht beschrijving hebben opgesteld gaan we direct voor u aan de slag. Wij zorgen uiteraard dat de omgeving hier geen last van ondervindt. Ook zullen wij de ruimte netjes achterlaten. Komt de verstopping weer terug? Dan lossen wij dit uiteraard kosteloos voor u op.

De beste kwaliteit en service

Een ontstopping wilt u op de juiste manier verhelpen. U wilt niet dat uw riool onnodig wordt beschadigd. Zorg er daarom ook voor dat u een betrouwbaar bedrijf inschakelt. Bel daarom de riool service van VTSM voor al uw ontstoppingsproblemen.

Kwalitatief materiaal

Al ons materiaal is van hoge kwaliteit voor een duurzame oplossing.

Nette omgeving

We ruimen na de klus uiteraard alles netjes voor u op. Zo heeft u weer een net en schoon huis.

Gegarandeerd verholpen

We garanderen dat we de verstopping verhelpen.

“Wij streven er naar te allen tijde de klus perfect af te ronden. Wij willen het beste voor onze opdrachtgevers en zorgen voor een snelle oplossing van al jouw riool problemen.”

 

De rioolservice van VTSM

Rioolinspectie

Terugkerende problemen aan uw riolering of leiding? Wij adviseren een rioolinspectie. Rioleringsbedrijf VTSM brengt de oorzaak en de locatie van het probleem in kaart. Met deze informatie kan een mogelijke reparatie doelgericht plaatsvinden. Hiermee bieden wij u een snelle en kostenbesparende oplossing.

Rioolinspectie wordt uitgevoerd met behulp van camera inspectie.

Camera inspectie

Om lekkage, wortel ingroei, scheuren of breuken in uw riolering te voorkomen, adviseren wij om deze regelmatig te controleren. Met behulp van onze rioolcamera is een gedetailleerde inspectie mogelijk. Afhankelijk van de grootte van uw riool maken wij gebruik van een duw- dan wel zelf rijdende camera. De zelf rijdende rioolcamera wordt bestuurd vanuit een speciaal ingerichte inspectie bus.

De beelden van de rijdende camera worden door onze deskundigen ter plekke geanalyseerd, gecodeerd en geïnterpreteerd. U ontvangt direct het resultaat van onze inspectie. Voor de kleinere riolen maken wij een advies op maat en desgevraagd een offerte voor het herstellen van het riool.

Rioollokalisering

Een verstopping of lekkage van uw riolering is niet alleen vervelend, het gebeurt ook nog eens ondergronds. Vaak ontbreekt een bouwtekening, waardoor het onduidelijk is waar de leidingen zich bevinden. Met als gevolg dat u gravend door uw tuin moet op zoek naar de plek en oorzaak.

Rioleringsbedrijf VTSM bepaalt met behulp van specialistische meetapparatuur de ligging en diepte van uw rioolleidingen. Dit doen wij door een zender met peilapparatuur in de leiding te brengen. Met deze informatie kan een reparatie doelgericht plaatsvinden. Hiermee bieden wij u een snelle en kostenbesparende oplossing.

Rioolaanleg

Niets is zo vervelend als lekkages, verstoppingen en stankoverlast. Dit zijn helaas terugkerende problemen als uw riolering in een slechte staat verkeert. Rioleringsbedrijf VTSM heeft veel ervaring met alle aspecten die bij riolering komen kijken. Zo zijn wij al sinds 2005 expert in de aanleg en vervanging van rioolsystemen. Met behulp van onze professionele machines en apparatuur, wordt uw riolering zorgvuldig aangesloten op het gemeentelijk rioolstelsel, waarbij overlast tot het minimale wordt beperkt.

Problemen met uw riool? Wij bieden complete oplossingen voor uw rioolaanleg en onderhoud.

Lekkage

Een kapotte riolering kan ervoor zorgen dat uw kelder of kruipruimte volloopt met afvalwater, met alle vochtproblemen en (stank)overlast van dien. Rioleringsbedrijf VTSM lost uw probleem van A tot Z op. Niet alleen sporen we de veroorzaker van de stank en wateroverlast op, tevens bestrijden we de symptomen.

Ook met vochtproblemen kunt u bij ons terecht. Een bijkomend probleem van een vochtige kelder is dat het schimmels veroorzaakt. Schimmel en vocht in huis zijn niet goed voor de gezondheid. Wij adviseren dan ook om naast het repareren van de riolering, uw vochtige muren te laten behandelen en schimmel te laten verwijderen. Rioleringsbedrijf VTSM voert deze werkzaamheden graag voor u uit.

Dak- en dakgootreiniging

Voor het behoud van uw dakgoot en het voorkomen van lekkages en waterschade, is het van belang dat u uw dakgoot tijdig laat reinigen. Vooral tijdens de herfst zorgen bladeren en takken voor verstoppingen en lekkages.

Voorkom ongelukken en laat uw dak- en dakgoot reiniging uitvoeren door een vakman. Naast het reinigen van riolen is dit één van onze specialiteiten.

Stankdetectie

Last van een penetrante rioollucht in huis? Mogelijke oorzaken zijn:

 • Gebrekkige ontluchting van riool
 • Lekkage in riolering of afvoer

Gebrekkige ontluchting

Een belangrijke oorzaak van een vervelende rioollucht in huis, is een gebrekkige ontluchting van het riool. Gassen in het rioleringsstelsel kunnen via het sanitair het huis in komen, met de welbekende stank als gevolg. Regelmatig ontluchten voorkomt deze klachten. Rioleringsbedrijf VTSM voert deze werkzaamheden vakkundig voor u uit.

Wilt u meer weten over onze diensten en hoe wij te werk gaan? Ontvang meer informatie met één klik!

 

VTSM Rioolrenovatie in Westland & omgeving

VTSM is een jong en dynamisch bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het renoveren van riolen en andere leidingen. Wij werken alleen met gekwalificeerde producten en vakkundig personeel.

Riool- of leidingrenovatie wordt vooral toegepast bij leidingen op plaatsen waar vervangen moeilijk, duur of zelfs onmogelijk is. In de ons omringende landen worden al jaren leidingen van binnenuit gerenoveerd, met Duitsland als koploper. Het is in Duitsland en in een aantal andere deelstaten, al verplicht om als riooleigenaar aan te tonen dat het rioolsysteem waterdicht is. Dit is de reden dat er technieken ontwikkeld zijn om met zo min mogelijk overlast toch een kwalitatief hoogstaande renovatie te kunnen uitvoeren. In principe is het mogelijk om al uw leidingwerk (vanaf DN50), van riolering tot badkamer- of keukenleidingen, te renoveren zonder daarbij in de muren en/of vloeren te hoeven breken.

In Nederland ziet men nu ook steeds meer en meer de mogelijkheden en voordelen van deze technieken. Overlast is vaak een bijkomend nadeel bij vervanging en dat kan met onze technieken tot een minimum worden beperkt. Wij hoeven niet te hakken en te breken in vloeren en muren. Een groot bijkomend voordeel is dat het leidingsysteem maar een zeer beperkte tijd buiten gebruik hoeft te worden genomen. Bij sommige methodes hoeft het systeem zelfs helemaal niet afgesloten te worden.

Renovatie is al mogelijk vanaf een leidingdiameter van DN50 (5 cm): door middel van een dragend materiaal van glasvezel of polyester naaldvilt in combinatie met een 2 componenten kunsthars, is het mogelijk om een renovatie uit te voeren, die minimaal dezelfde levensduur en kwaliteit heeft als het originele leidingmateriaal.

Moeiteloos renoveren

Vanaf nu is het mogelijk om bijna iedere leiding van binnenuit te renoveren met hoogwaardige materialen en technieken, waardoor graven, breken en/of hakken tot het verleden behoren of tot een minimum wordt beperkt.

Bochten en diameterveranderingen kunnen hierbij moeiteloos worden mee gerenoveerd. Bovendien is gebleken dat de verwachte levensduur van de gerenoveerde riolen/leidingen, wel 50 tot 100 jaar bedraagt.

Een simpele renovatie met lagere kosten

Kostenbesparing spreekt ons allemaal wel aan. Met onze unieke oplossingen kunt u vaak hoge kosten besparen. Denk daarbij aan dure vloerreparaties (marmer/parket), het uitbreken van onbereikbare leidingen, wegafsluitingen, het moeten stilleggen van een productieproces, het ontruimen van werkplekken en vele andere onaangename zaken.

Een ander bijkomend voordeel is dat het oude leidingmateriaal niet hoeft te worden afgevoerd. Dit is vooral bij asbestcementleidingen een groot voordeel en bovendien minder belastend voor het milieu.

Maatwerk

VTSM is dé specialist als het gaat om renovatie van afvoerleidingen, proceswaterleidingen, standleidingen en vele ander typen leidingen tot een bereik van 300mm diameter. Grotere diameters verzorgen wij, op aanvraag, ook graag voor u.

Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Methodes

Het renoveren van leidingen gebeurt door middel van een kous of glasvezelmat gedrenkt in een 2 componenten kunsthars. Hier zijn drie technieken voor ontwikkeld.

Deelrenovatie

Het renoveren van leidingen door middel van een glasvezelmat met koud uithardende 2 componenten hars in (deel)lengtes van 0,3 tot ongeveer 5 meter in een keer. Deze methode wordt het meest ingezet bij plaatselijke schades, het creëren van overgangen en om een zo sterk mogelijke renovatie te maken.

Kousrenovatie

Het renoveren van langere lengtes leidingen met een naaldviltkous, al dan niet versterkt met glasvezel, in combinatie met een warm uithardende 2 componenten hars. Deze methode wordt vooral ingezet voor het renoveren van langere lengtes en het weer glad maken van de binnenzijde van leidingen.

Met deze methode is het mogelijk om langere lengtes tot meer dan 100 meter in één dag te renoveren. Het uitharden van de kous gebeurt met warm water of met stoom. Met behulp van deze techniek is het ook mogelijk om bochten van 90˚ te renoveren.

 

Wilt u meer weten over onze diensten en hoe wij te werk gaan? Ontvang meer informatie met één klik!

Inlaatrenovatie

Het renoveren van aansluitingen op de hoofdleiding door middel van een stuk inlaat met manchet of een stuk inlaat met een stuk hoofdleiding. Bij deze methode wordt gebruikt gemaakt van voorgevormd glasvezelversterkt naaldviltmateriaal met meestal een koud uithardende hars.

Deze methode wordt ingezet bij defecte aansluitingen, kapotte T- of Y stukken en om na de hoofdleidingrenovatie de aansluitingen waterdicht te maken.

Doelgroep

Dit is de doelgroep waar wij ons vooral op richten. Heeft u een kapotte of lekkende leiding neemt u dan contact met ons op.

 • Gemeentes
 • Installatiebedrijven
 • Rioleringsbedrijven
 • Aannemers
 • Ziekenhuizen
 • Woningbouwverenigingen
 • Vereniging van Eigenaren
 • Industrie
 • Particulier
 • En een ieder die van onze diensten gebruik wil maken

Toepassingen

 • Lekke leidingverbindingen
 • Het repareren van lekke overgangen
 • Stankoverlast
 • Standleidingen
 • Bestrijding van wortel-ingroei
 • Onder industriële vloeren
 • Woningen zonder kruipruimte
 • In winkelcentra
 • Het chemisch bestendig maken van afvoerleidingen
 • Het repareren van drukleidingen
 • Het repareren van waterleidingen
 • Het versterken van bijvoorbeeld gietijzeren leidingen
 • Lekkende hemelwaterafvoeren
 • Het creëren van waterdichte overgangen van verschillende leidingmaterialen (bijvoorbeeld gietijzer aan pvc)
 • Het renoveren van een putdoorvoer bij (mini)gemalen
 • En verder iedere uitdaging die u ons vraagt

Kwaliteit en milieu

VTSM heeft een ruime ervaring op het gebied van renovatie in Nederlan. Daarom kunnen wij u absolute topkwaliteit aanbieden op het gebied van rioolrenovatie of leidingrenovatie. Onze mensen zijn geschoold op het gebied van materiaalkennis, werkmethodes en veiligheid. Certificaten van de leveranciers en veiligheidspapieren (VCA, veilig werken in en aan riolen) zijn de minimale eisen die wij aan onze mensen stellen. Elke renovatie wordt volgens de vereiste protocollen uitgevoerd en deze worden ook meegeleverd.

Mede hierdoor wordt er altijd professioneel, veilig en niet onbelangrijk, altijd schoon en milieuvriendelijk gewerkt. Wij maken zoveel mogelijk gebruik van biologisch afbreekbare materialen en laten altijd een schone werkplek achter.

Een vereiste voor een kwalitatief hoogwaardige renovatie is een inspectie vooraf. Om te kunnen bepalen of er een renovatie mogelijk is, is het raadzaam om een haalbaarheidsonderzoek (te laten) uit te voeren. In dit onderzoek wordt de leiding geïnspecteerd en in kaart gebracht. Tevens kan dan worden bepaald vanuit welke plaats de renovatie kan gaan plaatsvinden. Alle constateringen worden opgeslagen en uitgeprint in een overzichtelijke rapportage, waarna er een renovatieadvies volgt. De filmbeelden kunnen achteraf door u bekeken worden. Met de inspectiecamera kan ook een voor- en/of een opleveringsinspectie uitgevoerd worden. De opgenomen beelden kunnen worden vastgelegd op elk mogelijk medium (DVD, USB-stick of zelfs per mail).

Direct persoonlijk advies nodig? Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden. Bel ons nu!