Gevelreiniging Westland

Gevelreiniging Westland

Mensen reizen de hele wereld over om te genieten van architectuur. Niet alle gebouwen zijn verheven tot monument, toch wil je graag dat je eigen huis of zakelijk pand ook netjes voor de dag komt. Naast persoonlijk genot zorg je ook voor een nette uitstraling naar wijkbewoners, gasten, bezoekers of klanten die een bezoek brengen aan de locatie. Met gevelreiniging in Westland weet je zeker dat de gevel verzorgd en schoon is. Mochten er verder nog andere werkzaamheden nodig zijn zoals reparatie of renovatie dan voeren we deze taken ook graag uit voor onze opdrachtgevers.

Voor meer informatie over alle mogelijkheden op het gebied van gevelreiniging in Westland staat ons team klaar voor maatwerk advies.

Daarom kies je voor gevelreiniging in Westland

Er zijn diverse redenen om een gevel te laten reinigen door het team van VTSM. Hier zijn enkele voordelen die vaak genoemd worden.

  • Bewoners vinden het prettig om thuis te arriveren bij een woning die er netjes en verzorgd uitziet. Door periodiek de gevel te laten reinigen kun je het aanzicht van de woning eenvoudig verbeteren.
  • Voorkom dure reparaties door de gevel met enige regelmatig te laten reinigen. De optelsom van preventieve handelingen pakt doorgaans goedkoper uit dan schade aan de gevel herstellen.
  • Bij verkoop of verhuur zijn er meerdere aspecten van een gebouw die bepalend zijn voor de waarde. Hoewel gevelreiniging niet van invloed is op de WOZ-waarde zal de waarde voor kopers of huurders wel degelijk stijgen.
  • Een goede aannemer levert diensten die niet alleen voldoen aan de verwachtingen maar zal deze overtreffen. Ontdek zelf waarom VTSM de specialist is bij gevelreiniging in Westland.

Op zoek naar een maatwerk offerte voor gevelreiniging in Westland? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met een vertegenwoordiger van VTSM.

Wilt u meer weten over onze diensten en hoe wij te werk gaan? Ontvang meer informatie met één klik!

Gevelreiniging als preventief middel

De voornaamste reden voor eigenaars van een pand om gevelreiniging uit te laten voeren is doorgaans het aanzicht van de gevel. Toch mag de invloed op de kwaliteit van de gevel en gevelbekleding niet onderschat worden. Een gevel die in goede staat is heeft zelfs invloed op de binnenzijde van het pand. Vuil kan namelijk op termijn voor schade zorgen, daardoor kan vocht doordringen tot in de woning met alle gevolgen van dien. Gevelreiniging in Westland is niet alleen voor het oog, het is een effectieve manier om schade en extra kosten te voorkomen.

Gevelwerkzaamheden-gevel-renoveren

Dit is er mogelijk bij gevelreiniging in Westland

Als eerste zal er een opname plaatsvinden waarbij de mogelijkheden in kaart worden gebracht. Het type gevel, de locatie en ook zekere de mate van vervuiling zijn factoren die een rol spelen bij het bepalen van de meest effectieve werkwijze. Dit zijn de drie voornaamste werkzaamheden die VTSM uitvoert bij gevelreiniging in Westland:

1. Stoom reiniging

Bij een lichte tot matige vervuiling kan stoomreiniging voldoende zijn om het oppervlak weer stralend schoon te maken. Dit is ook één van de goedkoopste manieren om gevels te reinigen. Een bijkomend voordeel is het gebrek aan schoonmaakmiddelen waarmee dit een zeer duurzame oplossing is. Ook betekent minder reinigingsmiddelen een veilige methode voor mens en dier.

2. Chemisch reinigen

Stoom is niet in alle gevallen voldoende om een gevel weer in de oude staat te herstellen. Wanneer er sprake is van zeer sterke vervulling dan kan chemisch reinigen uitkomst bieden. Bijvoorbeeld roet door verbranding of uitlaatgassen en verfresten op de gevel. Bij chemisch reinigen maakt VTSM gebruik van verantwoorde producten die niet schadelijk zijn voor het milieu.

3. Zandstralen

Er zijn situaties waarbij het oppervlakte dusdanig vervuild is geraakt dat conventionele middelen niet volstaan. Als het een niet-poreus oppervlak betreft dan wordt vaak gekozen voor zandstralen. Dit is niet alleen een zeer effectieve en intensieve manier van reinigen, het is bovendien ook een snel proces mits het door specialisten wordt uitgevoerd. Naast aanslag vanuit de omgeving zoals uitlaatgassen of bijvoorbeeld mosvorming kun je bij zandstralen ook denken aan graffiti of andere vormen van vandalisme. Als er wordt gekozen voor zandstralen is het van belang dat een VTSM adviseur eerst controleert of de gevel geschikt is voor deze methode.

Wanneer een schoonmaakbedrijf niet zorgvuldig bepaald of een methode geschikt is voor het oppervlak, dan kan er schade ontstaan die tot veel extra kosten kan leiden. VTSM kan aan de hand van een opname bepalen wat de mogelijkheden zijn.

Gevelreiniging Westland regels

De werkzaamheden bij gevelreiniging vinden plaats aan de buitenkant van het gebouw. Dit betekent dat er ook nationale of lokale regels van toepassing zijn. Dit kan gerelateerd zijn aan werktijden, overlast voor de omgeving of speciale voorwaarden wanneer het een monumentaal pand betreft. Als dit het geval mocht zijn dan zal het team van VTSM hier uiteraard rekening mee houden. Neem contact op met de gemeente of informeer bij VTSM naar de mogelijkheden en beperkingen in Westland.

Wilt u meer weten over onze diensten en hoe wij te werk gaan? Ontvang meer informatie met één klik!

Andere mogelijkheden bij gevelreiniging in Westland

Er is meer mogelijk dan gevelreiniging in Westland. In een aantal gevallen blijkt dat alleen schoonmaken niet voldoende is, bijvoorbeeld bij schade aan de gevelbekleding of poreuze materialen die vocht doorlaten. In die gevallen is naast het reinigen van de gevel ook reparatie of renovatie nodig. Dit zal doorgaans bij de opname al blijken, we zullen dit vervolgens opnemen in de offerte en werkplan. Daarbij kunnen we adviseren over de beste wijze om de werkzaamheden uit te voeren. Zo zullen er situaties zijn waarbij een reparatie nu op de langere termijn kosten kan besparen. Hier zijn enkele aanvullende diensten naast gevelreiniging in Westland:

  • Renoveren van gevels
  • Herstellen van voegwerk
  • Reinigen van daken
  • Schoonmaken van dakgoten
  • Verwijderen van schoorstenen

Altijd representatief en beschikbaar

Als uitvoerende partij komen we langs bij de woning of het pand. Dit betekent zichtbaarheid in de buurt. Het team van VTSM bestaat uit representatieve werklieden die hun werk nauwgezet en volgens strenge regels uitvoeren. Al onze personeelsleden hebben interne training achter de rug en er altijd iemand beschikbaar om vragen te beantwoorden. Naast aandacht voor de gevel gaat het uiteindelijk om de bewoners, de gebruikers en omstanders. Dit geldt ook voor verdere opdrachten. We denken graag mee over een meerjarenplan of gerelateerde projecten.

Werk samen met een partner in reiniging waar je op kunt bouwen. Neem vandaag nog contact op voor alle mogelijkheden en informeer naar onze scherpe tarieven.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan!
Direct persoonlijk advies nodig? Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden. Bel ons nu!