Gevelreiniging Den Haag

Gevelreiniging Den Haag

Je kunt een boek niet beoordelen op basis van de omslag, de buitenzijde van een huis zegt ook niet alles over de inrichting. Toch zal iemand die aandacht besteedt aan het interieur ook hoge eisen stellen aan de staat van de gevel en het dak. Met gevelreiniging in Den Haag door VTSM ben je als eigenaar verzekerd van een mooie gevel die ook nog eens duurzaam is. Wat er mogelijk is leggen we uit op deze pagina.

Meer weten over gevelreiniging in Den Haag door de specialisten van VTSM? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Voordelen van gevelreiniging in Den Haag

Een huis bezitten is een waardevolle investering, het brengt echter ook kosten met zich mee. De kosten en baten zullen per onderdeel afgewogen moeten worden. Omdat de meeste tijd doorgebracht wordt in huis wordt er niet altijd voldoende aandacht besteed aan de buitenzijde. Dat is jammer want zo loop je de volgende voordelen bij gevelreiniging in Den Haag mis:

  • Mooie gevel: Het mooiste huis in straat. Het is geen verplichting maar het voelt natuurlijk wel goed als eigenaar. Iedere dag van huis gaan en weer thuiskomen en weer die prachtige gevel zien. Naast minimaal onderhoud is het mogelijk om de gevel van top tot teen te laten reinigen door VTSM. Dit kost geen moeite voor de huiseigenaar en het resultaat mag er zijn!
  • Minder kosten: Preventieve maatregelen vallen vaak goedkoper uit dan onderhoud wanneer het breekpunt is bereikt. Dit geldt voor veel zaken en zeker ook gevelreiniging. Periodiek schoonmaken van de gevel voorkomt renovatie en reparatie. De werkzaamheden moeten dan uiteraard wel met de juiste middelen uitgevoerd worden, anders bestaat het risico dat de gevelbekleding juist beschadigd raakt.
  • Hogere woningwaarde: Als eerste is het goed om te vermelden dat de WOZ-waarde niet zal stijgen na gevelreiniging in Den Haag. Een nette gevel betekent dus niet extra heffingen van de fiscus. Het betekent wel een hogere verhuur- of koopsom als huiseigenaar. Daarmee is onderhoud geen kostenpost maar een investering die later zijn vruchten af zal werpen.
  • Meer mogelijkheden: Er is meer mogelijk dan alleen het oppervlak netjes maken. Bij inspectie kan schade of slijtage in een vroeg stadium ontdekt worden, daarnaast is het ook mogelijk om andere werkzaamheden uit te laten voeren door VTSM. Zo kunnen verschillende soorten onderhoud bij één betrouwbare aannemer worden ondergebracht.

Er zijn nog meer voordelen van gevelreiniging in Den Haag die per woning of zakelijk pand kunnen verschillen. Informeer vandaag nog naar de mogelijkheden.

Gevelwerkzaamheden-gevel-renoveren

Wat is er mogelijk bij gevelreiniging?

Niet iedere gevel is gelijk, daarom zal er vooraf altijd eerst een inspectie plaatsvinden van het pand. Daarnaast is het materiaal van de gevel en de gevelbekleding van belang om te bepalen welke methode het meest geschikt is. Hier zijn drie methoden om de gevel te reinigen.

1. Reinigen met stoom

Dit is een methode die vooral geschikt is voor oppervlakken die slechts licht vervuild zijn. Door gebruik te maken van stoom is het niet nodig om schoonmaakmiddelen te gebruiken wat het proces extra veilig en duurzaam maakt. Op basis van de huidige staat kan worden bepaald of stoomreiniging mogelijk is. Dit is tevens een optie die scherp geprijsd is.

2. Chemische reiniging

Als het oppervlak sterk vervuild is dan zal er gebruik worden gemaakt van schoonmaakmiddelen. Daarbij kiest VTSM voor producten die duurzaam zijn zonder hoge impact op het milieu en veilig voor zowel de uitvoerende krachten als voor de bewoners of gebruikers van het pand. Omdat sommige types gevelbekleding gevoelig kunnen zijn voor specifieke reinigingsmiddelen zal er eerst ter plekke wordt bepaald wat de meest effectieve methode is.

3. Zandstralen

Dit een een effectieve en snelle manier om een gevel van steen grondig te reinigen. Het is wel een secuur karwei dat door specialisten uitgevoerd dient te worden. Hierbij is de staat van de gevel en het materiaal van de gevelbekleding van groot belang. Als de gevel geschikt is voor zandstralen dan is dit een uiterste effectieve en grondige wijze van reinigen.

Andere diensten van VTSM

Als specialist in reiniging en reparatie is het mogelijk om naast het reinigen van gevels ook andere werkzaamheden uit te voeren. Zo kunnen we bij schade aan de gevel de gevelbekleding plaatselijk repareren of in zijn geheel renoveren. Dit heeft niet alleen invloed op het aanzicht maar kan ook andere problemen helpen te voorkomen. Denk aan doorslaand vocht of schimmelvorming.

Ook is het mogelijk om de gevel te impregneren als deze gereinigd is. Dit is een proces waarbij de poriën van het gevel opgevuld worden met een beschermende vloeistof. Zo kan vuil zich minder goed hechten en vocht kan niet langer doordringen in de gevelbekleding. Zo zal de gevel langere tijd mooi blijven en er kan flink bespaard worden op onderhoud aan het pand.

Met reiniging en onderhoud is het mogelijk om hoge kosten op termijn te voorkomen. VTSM kan ingeschakeld worden per pand of project, daarnaast is het mogelijk om afspraken te maken voor periodiek onderhoud of voor meerdere panden. Informeer gerust naar alle mogelijkheden of een offerte op maat.

Hoe zit het met de regels in Den Haag?

In iedere gemeente kunnen er specifieke regels van kracht zijn. Het kan in Den Haag ook voorkomen dat het een monumentaal pand betreft. In dat geval kunnen er aanvullende voorwaarden worden gesteld voor dit soort werkzaamheden. VTSM houdt hier uiteraard rekening mee, neem gerust even contact op als hier vragen over mochten zijn. Ook wat betreft werktijden, materialen en middelen kunnen er eisen gesteld worden. Dit kan afhankelijk zijn van de locatie waar het pand staat of kenmerken in de omgeving.

 

Professionele gevelreiniging in Den Haag

VTSM werkt volgens de standaard regelgeving en normering. We bezitten alle certificaten om gevelreiniging in Den Haag op een deskundige wijze ten uitvoer te brengen voor zowel zakelijke klanten als voor particulieren. Is het nodig om de dakgoten te reinigen of het dak te reinigen? Neem dan gerust contact met ons op over de mogelijkheden. Zo is het ook mogelijk om een schoorsteen te verwijderen en het restmateriaal op verantwoorde wijze af te voeren.

Plan direct een afspraak in voor gevelreiniging in Den Haag of neem contact op voor meer informatie.

Ontdek zelf de voordelen van VTSM en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor gevelwerkzaamheden of een andere dienst.