Gevelreiniging Delft

Gevelwerkzaamheden-gevel-renoveren

Gevelreiniging Delft

Van een mooie gevel wordt je direct vrolijk. Bij een eigen woning of als directeur van een onderneming. Ook mogelijke kopers, huurders, klanten of andere connecties zullen direct een goed gevoel krijgen als ze een net verzorgd pand zien. Gevelreiniging in Delft door VTSM betekent een gevel die schoon en verzorgd is. En als er meer werkzaamheden nodig zijn zoals reparatie en renovatie dan kunnen deze werkzaamheden ook door ons team uitgevoerd worden.

Direct een offerte voor gevelreiniging in Delft? Neem contact op met een vertegenwoordiger van VTSM voor een overzicht van de mogelijkheden en vraag naar onze scherpe tarieven.

Waarom kiezen voor gevelreiniging in Delft?

Hier zijn enkele voordelen om de gevel te laten reinigen door de specialisten van VTSM:

  • Het is prettig om thuis te komen in een woning die er verzorgd uitziet. Gevelreiniging is een betaalbare manier om de uitstraling van ieder pand op een eenvoudige wijze te verbeteren.
  • Op tijd de gevel laten reinigen kan kostbare schade helpen te voorkomen. Preventieve handelingen vallen doorgaans aanzienlijk goedkoper uit dan schadeherstel.
  • Bij verkoop of verhuur kan de staat van de gevel een flinke impact hebben op de verkoopwaarde of huursom. Een verzorgde gevel is een indicatie dat de eigenaar aandacht heeft voor kwaliteit.
  • Als de werkzaamheden uitgevoerd worden door een gerenommeerde organisatie dan weet je als opdrachtgever dat het resultaat ook naar wens zal zijn. VTSM levert geen half werk en gaat voor langdurig resultaat.

Neem voor meer voordelen en maatwerk advies geheel vrijblijvend contact met ons op.

Wilt u meer weten over onze diensten en hoe wij te werk gaan? Ontvang meer informatie met één klik!

 

Gevelreiniging als preventieve maatregel

Hoewel de reiniging van gevels vooral uitgevoerd wordt om een pand er mooier uit te laten zien, kan het wel degelijk ook invloed hebben op de kwaliteit van de gevel, de gevelbekleding en het volledige pand. Door vuil en aanslag te verwijderen is er minder kans op schade aan de gevel. Denk aan scheuren of barsten die weer voor lekkage kunnen zorgen of doorslaand vocht. Daarmee is gevelreiniging in Delft meer dan een cosmetische ingreep, het is een preventief middel om problemen en bijkomende kosten te vermijden.

Wat is er mogelijk bij gevelreiniging in Delft?

De voornaamste factoren bij het bepalen van de aanpak zijn het materiaal van de gevelbekleding en de mate van vervuiling. Dit zijn de drie meest voorkomende methoden die VTSM toepast bij gevelreiniging in Delft:

1. Reinigen met stoom

Wanneer de vervuiling niet zo sterk is dan zal stoomreiniging in de meeste gevallen de beste methode zijn. Het is een kosteneffectieve methode die op de meeste oppervlakken toepasbaar is. Daarnaast is het ook een milieuvriendelijke oplossing omdat er geen extra schoonmaakmiddelen nodig zijn die verontreinigend zijn. Dit maakt het ook een zeer veilige oplossing voor bewoners of gebruikers van het pand.

2. Chemische reiniging

Het is niet altijd mogelijk om met stoom een gevel optimaal te reinigen. In situaties met sterke vervuiling of specifieke materialen kan er worden gekozen voor chemische reiniging. Denk aan verfresten of roetvorming. VTSM werkt met duurzame reinigingsmiddelen die een minimale impact hebben op mens en omgeving. Veilig en verantwoord werken staan altijd op de eerste plaats.

3. Zandstralen

Wanneer de vervuiling zeer sterk gehecht is aan het oppervlak kan zandstralen de oplossing bieden. Deze methode biedt een zeer intensieve en effectieve reiniging. Naast natuurlijke vervuiling kun je ook denken aan vandalisme zoals ongewenste graffiti. Bij deze methode moet de gevelbekleding hiervoor wel geschikt zijn, de VTSM adviseur zal hier vooraf goed naar kijken om zo de optimale werkwijze te bepalen.

Als schoonmaakbedrijven op basis van de verkeerde methode of met specifieke reinigingsmiddelen werken die niet geschikt zijn voor de gevelbekleding kan dit voor problemen zorgen. VTSM zal vooraf een opname uitvoeren en hierbij de beste oplossing bieden. Daarmee is het resultaat gegarandeerd goed en betrouwbaar.

Gevelreiniging Delft regelgeving

Omdat het reinigen van gevels aan de buitenzijde van het pand plaatsvindt zullen er ook voorwaarden zijn vanuit de gemeente. Bij gevelreiniging in Delft zijn er werktijden bepaald en kunnen er aanvullende voorwaarden bestaan. Denk bijvoorbeeld aan een monumentaal pand of overlast voor de omgeving. VTSM is een professionele partner die op de hoogte is van de regelgeving en werkt volgens standaard protocollen om ervoor te zorgen dat de werkzaamheden voldoen aan de regels in de gemeente. Als hier vragen over zijn neem dan gerust even contact op met één van onze vertegenwoordigers.

Wat is er verder mogelijk bij gevelreiniging in Delft?

VTSM gaat verder dan het schoonmaken van de gevel. Zo komt het regelmatig voor dat er naast vervuiling ook sprake is van schade aan de gevel of gevelbekleding. Dit kan op termijn voor andere vormen van overlast zorgen zoals lekkage of een verminderde energie efficiëntie. In dat geval kan gevelrenovatie nodig zijn. Als blijkt dat er meer werkzaamheden uitgevoerd moeten worden dan alleen gevelreiniging dan zullen onze experts een werkplan samenstellen om zo in overleg met de opdrachtgever de juiste wijze van handelen te bepalen. Andere opties naast gevelreiniging in Delft zijn:

  • Gevel renovatie
  • Voegwerk herstellen
  • Daken reinigen
  • Dakgoten schoonmaken
  • Schoorstenen verwijderen

Informeer geheel vrijblijvend naar alle mogelijkheden.

 

Representatief van A tot Z

Niet alleen moet de gevel er weer stralend uitzien na de werkzaamheden, het is ook prettig als de werkzaamheden op zichzelf op een nette wijze worden uitgevoerd. Het werk vindt immers plaats aan de buitenzijde van het pand voor het oog van de omgeving. VTSM traint eigen personeel en zorgt ervoor dat er gewerkt wordt op een uniforme wijze. De uitvoerende werklieden zijn duidelijk herkenbaar en zijn representatief gekleed. Als er ter plekke vragen gesteld worden dan zal er altijd iemand bereikbaar zijn om deze te beantwoorden.

Na oplevering en goedkeuring van de uit te voeren werkzaamheden betekent dit waarschijnlijk niet het einde van de samenwerking. We gaan als organisatie namelijk voor langdurige samenwerkingsverbanden waarbij we verder kijken dan individuele opdrachten. Zo kan er een onderhoudsplan worden opgesteld wat bijvoorbeeld voor een meerjarenplan ideaal is. Ook kan VTSM andere werkzaamheden verrichten. Door opdrachten op elkaar af te stemmen kan het rendement op de werkzaamheden gemaximaliseerd worden.

Kies voor een partner in reiniging waar je op kunt vertrouwen, informeer direct naar alle mogelijkheden die VTSM biedt.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan!
Direct persoonlijk advies nodig? Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden. Bel ons nu!